Menu

Xanthos N6 kijkt met trots terug op eerste seizoenshelft

15-12-2018 werden de laatste twee wedstrijden gespeeld door Xanthos N6.

We hadden voor vandaag nog twee sterke tegenstanders op het programma staan.

De eerste wedstrijd kwam Xanthos N6 steeds op ruime achterstand van de tegenstander. Maar hier lieten de meiden het niet bij zitten. Elke keer wanneer het einde in zicht kwam, werden de meiden gemotiveerder om alle ballen van de grond te rapen. Helaas verloren de meiden de sets, maar de achterstand hadden ze ruimschoots weggewerkt. De eerste set verloren de meiden met 23-25, de tweede set met 22-25 en de laatste set met 16-25. Helaas 3-0 winst voor de tegenpartij.

De tweede wedstrijd moest Xanthos tegen het team dat al kampioen was in onze wedstrijdpoule. Toch gingen de meiden nog hard aan de bak om nog een puntje te pakken. Helaas was deze tegenstander ook vandaag te sterk voor Xanthos en verloren we ook deze wedstrijd met 0-3.

Toch kijkt Xanthos N6 met een positieve blik terug op de afgelopen wedstrijden deze helft van het seizoen. Er waren namelijk veel meiden die nog geen wedstrijden gespeeld hadden voor dit seizoen.
Al met al hebben we, ondanks er een aantal nog een beetje kennis moesten maken met het volleyballen, een netjes seizoen gedraaid en zelfs toch ook nog wat wedstrijden kunnen winnen.
De meiden mogen ontzettend trots zijn op deze prestatie!